duminică, 8 martie 2009

Am gasit intr-un articol :"Se spune ca o femeie, pentru a fi fericita, trebuie sa stie sa inchida ochii.";acum depinde cum vrei sa interpretezi, in mare parte asa e.
Poate femeile sunt considerate cicalitoare si enervante in cele mai multe cazuri, dar tot femeile sunt ingaduitoare si stiu sa inchida ochii atunci cand trebuie.
Ziua internationala a femeii exista de acum 91 de ani (1908 in New York) si nu semnifica ceea ce semnifica in ziua de astazi. Aceasta zi a fost memorabila pentru faptul ca femeia a avut drept de vot, deci aceata zi a tinut mai mult de "cuvantul" pe care il avea de spus si partea feminina. Acum sensurile sau degenerat poate din cauza femeii, dorindu-si afectiune, a trasformat aceasta zi intr-un gram de fericire pe care si-l dorea.
Pentru mine aceasta zi, mi-am creat-o in minte ca fiind ziua mamei mai mult..poate ele sunt singurele fiinte carora trebuie sa le multumim ca existam si sa le dam "o zi libera" din rutina vietii.
Astazi este o zi in care cel mai frumos cadou sunt florile si afectiunea primita de catre cei din jur, e o zi frumoasa si ar trebui sa nu se piarda aceasta traditie. Femeile sunt mult mai sensibile si mai grijulii decat un barbat chiar daca multi dintre ei ne contrazic.
Nu vreau sa intru in amanunte asa ca va urez un 8 Martie cat mai frumos si fie ca Primavara sa va intra in suflet cu o Floare plina de dragoste si intelegere.
----astazi a fost un prilej bun sa-mi actualizez blog-ul--------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu