miercuri, 18 martie 2009






Oare ce ne asteapta in anul 2010 sau peste 10 ani? Cu cateva search-uri pe Marele Google am gasit raspunsul->O lume SF, totusi sa nu fiu rautacioasa, o lume care ne va permite sa fim mai comozi, nu ca nu suntem deja. Cine grabeste acest proces? Nokia, care scoate pe piata in anul 2010 smart phone-uri (gata cu numele de telefoane mobile) ceva mai speciale. Nokia ne va oferi atat flexibilitatea telefoanelor in orice forma dorita, holograme, comenzi vocale si tot ce ti-ai putea dori, toate acestea la un pret pe masura.
Cand alte marci de smart phone-uri se preocupa de estetic, de cat de slim sa fie, Nokia le face pe toate si in acelasi tip si revolutioneaza piata dand o alta nuanta vremurilor pe care le traim. Tot ce am vazut in filme, lucruri care poate au fost ca niste vise pentru noi, acum le traim pe propria noastra piele. E bine sau nu?

3 comentarii:

  1. Vai dar ce mi-ar placea sa lenevesc in paturile astea. De maine ma apuc sa strang bani sa-mi iau si eu unu:P

    RăspundețiȘtergere
  2. adevaru' e ca e interesant ca si concept ... insa ma gandesc cum vor sta la capitolul temperaturii pe care le ating aceste telefoane... daca ne gandim la CPU-uri care folosesc tot nanotehnologia ... presupun ca un telefon care va fi capabil sa face ce explica ei ca ar trebui sa faca ... ar atinge temperaturi colosale, luand in calcul dimensiunile intregului circuit.
    oricum ideea e foarte tare

    RăspundețiȘtergere
  3. pana cand isi va intra nanotehnologia in drepturi, mai este! :)

    RăspundețiȘtergere